sök taxi

"beräknar och jämför taxipriser för just din resa!"

Stad:
Från:
Till:
Tid: :
Biltyp:
Bli fan av iqtaxi.se på facebook

Taxi Lidingö nytt bolag på iqtaxi.se

21 februari, 2013

Idag välkomnar vi Taxi Lidingö i Stockholm till iqtaxi.se

Över 100 priser kontrollerade/uppdaterade under sommaren

3 augusti, 2012

iqtaxi.se har jobbat hårt under sommaren och har kontrollerat över 100 bolagspriser och många har även blivit uppdaterade allt för att du ska få så korrekt information som möjligt.

Ofta får vi information direkt från bolagen när de ändrar sina priser så vi kan uppdatera direkt. Från andra så får vi in värdefulla tips av er för att visa rätt pris och dessutom gör vi som vi nu gjort gått igenom alla taxipriser på sidan. Fortfarande är det hur konstigt det än kan låta svårt att få tag i priserna, inte ens växeln vet i många fall var bolaget har för pris – oseriöst tycker vi. Vi kommer också börja ta bort bolag från siten där vi inte har fått något bekräftat pris på över 1 år – bättre med ingen information än med fel information.

Men som sagt vi är som vanligt stort beroende av er – ser ni felaktiga priser på siten skicka ett kort mail så uppdaterar vi oftast inom 24 timmar. Som vanligt så kan ni få valfri, länk, namn, citat etc på taxisidan som hjälp!

Svedala ny taxistad, samt fyra nya taxibolag

13 maj, 2012

Nu i helgen har vi uppdaterat iqtaxi.se med Svedala i skåne. Så nu kan Svedala borna söka efter taxi direkt på iqtaxi.se

Billigaste taxin i Svedala åker du med Taxibilarna Svedala. Det andra bolaget i Svedala är Svedala Taxi.

Vi har även lagt till;
- Bokaflygtaxi.se som kör nere i skåneregionen till Sturup och Kastrup.
- Limhamnstaxi som återfinns i Malmö

Båda bolagen har väldigt bra priser.

Ett första steg mot ockerpriser i taxibranschen

26 april, 2012

Äntligen börjar politikerna även få upp ögonen för taxibranschen med sitt dåliga ryckte av svarta pengar och ockerpriser. Nu ska regeringen tillsätta en utredningen för att få bukt ockerpriser som vissa taxiförare har bland annat för att lura turister.

Två andra regler beslutades också igår, att kravet om lokalkännedom återinförs samt införande av obligatorisk redovisningscentraler för taxametrar – något som bör minska de oseriösa aktörerna.

Taxi 979797 i Malmö mest kommenterade

9 april, 2012

Av alla de nästan 100 taxibolag på iqtaxi.se så är det Taxi 979797 i Malmö som är det klart mest kommenterade bolaget. En hel del ros men även en hel del ris. Taxi979797 är sannerligen ett bolag som vöcker känslor. Någon som vet vad det kan bero på?

Nya kartor för iqtaxi.se

14 december, 2011

Nu har vi uppdaterat till nya Google Maps v3, plus att massa script förbättringar i bakgrunden. Detta gör att sidan, sökningar går betydligt snabbare än förut. Speciellt att dra markörerna på kartan har förbättrats. Dessutom fungerar sidan betydligt bättre genom mobiltelefonen – allra bäst går det så klart fortfarande genom vår Android app!

I och med att vi har gått över till den senaste tekniken kommer vi också ha möjlighet att lägga på nya funktioner, mer om det senare!

 • Bloggensstartsida

 • Omröstning

  Vilken är den viktigaste faktorn vid val av taxibolag?

  View Results

  Loading ... Loading ...
 • Arkiv

 • Kategorier

 • Kommentarstoppen

 • Meta